اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

تلگرام ۱۰ساله شد | پیام‌رسان مدرن ۸۰۰میلیونی در مسیر توسعه

  • کد خبر: ۱۷۹۱۶۰
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
تلگرام ۱۰ساله شد | پیام‌رسان مدرن ۸۰۰میلیونی در مسیر توسعه
پاول دورف مدیر پیام‌رسان تلگرام، با انتشار پستی در کانال تلگرامی خود از ۱۰ساله شدن تلگرام خبر داد.
حمید مداحی
خبرنگار حمید مداحی

به گزارش شهرآرانیوز، ۱۰سال پیش بود که یک پیام‌رسان جدید پا به عرصه رقابت با بزرگانی مثل وایبر، واتساپ، ویچت و... گذاشت.

شاید اگر ۱۰سال پیش با این برنامه کار می‌کردید حتی به فکرتان هم خطور نمی‌کرد که روزی همین اپلیکیشن ساده و بدون امکانات بتواند چنان غوغایی در بازار اپلیکیشن‌های مشابه ایجاد کند که رقبا برای رسیدن به امکانات آن مجبور باشند هر لحظه به فکر بروزرسانی و حفظ مخاطب خود باشند.

تلگرام البته حرف‌های زیادی در زمینه امنیت دارد و از همان ابتدای فعالیت با قراردادن جایزه بزرگی از برنامه‌نویسان و هکر‌ها خواست تا امنیت این برنامه را بررسی کنند و اگر بتوانند حفره امنیتی در این برنامه پیدا کنند، برنده این جایزه باشند.

اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام از همان سال اول چه در کسب مخاطب و چه در ارائه امکانات رو به پیشرفت بود و حالا نیز با ارائه قابلیت استوری که فعلا در اختیار کاربران پرمیوم قرار دارد وارد چالش جدیدی با اپلیکیشن محبوب اینستاگرام شده است.

پاول دورف مالک تلگرام در پستی در کانال شخصی خود به مناسبت سالروز ۱۰سالگی تلگرام نوشت:

امروز تلگرام ۱۰ساله شد

تنها در یک دهه، تلگرام بیش از ۸۰۰میلیون کاربر فعال صرفاً به لطف تبلیغات چهره به چهره به دست آورد. از طریق به‌روزرسانی‌ها و پیشرفت‌های متعدد در طول سال‌ها، تلگرام دوباره تعریف کرده که یک پیام‌رسانی مدرن چگونه باید باشد.
گام بعدی تلگرام فراتر رفتن از پیام‌رسانی و نوآوری در رسانه‌های اجتماعی است. ما باید از محبوبیت خود برای تغییر زندگی میلیارد‌ها نفر برای بهترشدن، الهام بخشیدن و اعتلای مردم در سیاره خود استفاده کنیم.
انتشار تدریجی استوری‌های امروز برای همه کاربران آغاز و این مرحله جدید در تاریخ تلگرام است. درحالی‌که دهه گذشته هیجان‌انگیز بود، ۱۰سال آینده زمانی خواهد بود که تلگرام به پتانسیل واقعی خود برسد.

اما شاید نقطه عطف تلگرام جایی رقم خورد که قابلیت کانال را عرضه کرد. قابلیتی که تا آن زمان چندان شناخته شده نبود، اما حداقل در فضای رسانه‌ای و کسب و کار ایران تحول بزرگی ایجاد کرد، به‌طوری‌که سریع‌ترین راه برای دسترسی به اخبار و مطالب شد. کسب و کار‌های زیادی شروع به فعالیت در فضای مجازی کردند. حتی بسیاری از افراد بنیان کسب‌وکار خود را براساس فعالیت در این فضا قرار دادند.

با همه این توضیحات، اما تلگرام از اردیبهشت۹۷ در کشورمان فیلتر شده است. هرچند شاید فیلترینگ موقت به دلایل امنیتی و سیاسی راهکار خوبی باشد، اما درنهایت با ادامه‌دارشدن این فیلترینگ مخاطب راه ورود به این منابع را با استفاده از فیلترشکن‌های امن یا ناامن خواهدیافت. استفاده طولانی‌مدت از فیلترشکن‌ها نه تنها باعث خروج ارز از کشور می‌شود بلکه می‌تواند با دسترسی به سایر منابع فیلترشده، اثرات مخرب فرهنگی و اجتماعی نیز داشته باشد.  

چند روز پیش بود که اعلام شد کشور عراق این پیام‌رسان را فیلتر کرده است، اما حالا خبر از توافق این کشور با مدیران تلگرام می‌آید. این توافق می‌تواند الگوی خوبی برای وضعیت این پیام‌رسان در کشورمان باشد، هرچند مسئولان پیش از این اعلام کرده بودند با شبکه‌های اجتماعی که پاسخ‌گویی به کشور داشته باشند همکاری خواهند کرد. باید دید سرانجام این معادله چند مجهولی به چه نتیجه‌ای خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->